Rendelhető is

FRANCIAÁGY MATRAC: DUO Snow huzattal

62 300 Ft

DUO matrac
A tökéletes matrac remek áron!
Milyen legyen a matracom? Lágyabb? Keményebb? Nem kell ezen gondolkodnia, hiszen a DUO matrac egyik oldala lágyabb, míg a másik oldala keményebb fekvést biztosít, így igazodva az Ön kényelmi igényeihez!

A feltüntetett ár a 80 x 200 cm méretre vonatkozik!

Kategóriák: ,

Leírás

DUO matrac, Snow huzattal
A testünk az idő múlásával folyamatosan változik, így a kényelmi igényeink is változhatnak. A DUO matraccal Önnek is könnyebb változtatnia, ha idővel más felületen érezné jobban az alvást!
A magas minőségű poliuretán hab és az öt ergonómiai zónás profilozás biztosítja a szabad levegőáramlást és a test kellemes masszírozását alvás közben. Kiváló minőségű levehető és mosható huzattal készült, a terhelhetősége 100kg.
5 év gyári garanciával!!!

A DUO MATRAC TÖBBFÉLE MÉRETBEN RÖVID HATÁRIDŐVEL RENDLEHETŐ:

  • 90 cm x 200 cm ~ 64 200 Ft
  • 140 cm x 200 cm ~ 104 700 Ft
  • 160 cm x 200 cm ~ 117 400 Ft
  • 180 cm x 200 cm ~ 128 400 Ft

DUO kétoldalas matrac egyik oldala kemény a másik pedig félkemény érzetet ad. Ez a matrac megoldás legnagyobb előnye, ha a későbbiekben megváltozik a komfort érzetünk a matracot pár év múlva megfordíthatjuk és használhatjuk tovább. Pároknak tökéletes választás két egyszemélyes 80*200-as vagy 90*200-as matracvásárlás esetén, mivel ha a két félnek eltér a komfort érzete az egyik fél a keményebb a másik a félkemény oldalán aludhat, ezzel nem kell kompromisszumot kötni. A matrac 17 cm magas és 5 ergonómiai zónás. A zónás kialakításnak köszönhetően megfelelő alátámasztást ad a gerincnek. A matracra 5év garanciát vállal a gyártó. A DUET matrac 100 kg-ig terhelhető.

Mi az ergonómia zóna?

Minden matracgyártó arra törekszik, hogy matracaik jó alátámasztást biztosítsanak a testnek alvás közben. Az ergonómiai zónák segítenek abban, hogy a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyedjenek a matracba. Ez azt jelenti, hogy a hideg-hab matracokat profilozzák, kisebb-nagyobb bevágásokat vágnak a matracba. Minél nagyobb a bevágás, annál jobban belesüllyed a test azon része. Többféleképpen lehet kialakítani a zónákat. Lehet függőleges bevágások, ott a lyukak nagysága határozza meg, hogy mennyire süllyedhet bele a testünk a matracba, ezek általában a latex matracokra igazak. Vagy vízszintes bevágások vannak a hab tetején illetve a matrac mag közepén. A zóna kialakítás gyártónként eltér.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.