Rendelhető is

FRANCIAÁGY MATRAC: ERGO

35 500 Ft

ERGO
Kiváló minőségű, ár – érték arányban kiemelkedő matrac a magyar piacon! Legmodernebb technológiával készült hideghab matrac, antiallergén huzattal többféle méretben rendelhető!

Kategóriák: ,

Leírás

ERGO
Remek minőségű, rendkívül kedvező árfekvésű matrac a magyar piac legkedveltebb modellje! A legmodernebb technológiával kifejlesztett  hab tökéletes alátámasztást nyújt a testnek és kényelmes pihenést biztosít! 90 kg-ig terhelhető matrac

TÖBBFÉLE MÉRETBEN RÖVID HATÁRIDŐVEL ÉS 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁVAL RENDELHETŐ:

  • 90 cm x 200 cm ~ 40 300 Ft
  • 140 cm x 200 cm ~ 61 600 Ft
  • 160 cm x 200 cm ~ 70 700 Ft 
  • 180 cm x 200 cm ~ 77 900 Ft

 

HIDEGHAB matrac

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.

A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.