FRANCIAÁGY MATRAC: REAL

Rendelhető is

FRANCIAÁGY MATRAC: REAL

60 000 Ft

REAL matrac

Igazán rendkívüli, HERKULES rugókkal ellátott, feszes kemény matrac! Téli- nyári oldallal ellátott, antiallergén huzattal készült, kényelmes matrac, mely különleges élményre változtatja az alvást az Ön hálószobájában is!

Kategóriák: ,

Leírás

REAL matrac

REAL egy igen kemény feszes matrac. Azoknak akik egy kemény matracon szeretnek aludni. A herkules rugóknak köszönhetően, igen nagy súlyt elbír, akár 160 kg- ig terhelhető. A REAL matrac 25 cm magasságával az egyik legmagasabb matrac . Kiemelt kényelmi réteggel rendelkezik mindkét oldalán. 4 db légkapszulás, 4 db vízszintes hordozófüles megoldással. Igényes megjelenésű, téli-nyári oldalas matrac. Dupla-rombusz steppelésű, csúszásmentes , antiatkás pamut külső borítás esztétikussá is teszi ezt a jó ár-érték arányt képviselő matracot. A matracban a herkules rugók száma 163 db / nm2. A magas rugószámnak köszönhetően a test súlya jobban oszlik el a rugókon, ami masszívabbá teszi a matracot. 160 kg-ig terhelhető matrac!!

10 ÉV GARANCIÁVAL

A REAL MATRAC TÖBBFÉLE MÉRETBEN RÖVID HATÁRIDŐVEL RENDLEHETŐ:

  • 90 cm x 200 cm ~ 60.000 Ft
  • 140 cm x 200 cm ~ 85.000 Ft
  • 160 cm x 200 cm ~ 99.000 Ft
  • 180 cm x 200 cm ~ 105.000 Ft 

HERKULES RUGÓ:

A herkules rugók a bonell rugókhoz hasonló felépítéssel bírnak. A herkules rugóknál is mindegyik rugó össze van kötve mindegyikkel, viszont a rugók átmérője kisebb. Ez azt eredményezi, hogy sokkal több rugó fér el a matracban, mint a bonell rugós matracok esetében. A megnövekedett darabszámnak köszönhetően masszívabb matracot kapunk, a test terhelése jobban eloszlik , így az élettartam mellett nagyobb terhelést is kibírnak a rugók. A herkules rugós matracokban egy négyzetméteren 163 db rugó található a bonell rugóval ellentétben, ahol 107 rugó fordul elő 1 négyzetméteren a matracban.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.