Rendelhető is

FRANCIAÁGY MATRAC: APPLE

40 300 Ft

APPLE matrac
Klasszikus egytestű matrac, Közkedvelt kényelmes és remek ára miatt! A matrac magja kiváló minőségű poliuretánhabból áll, egyik oldalán lézeres eljárás révén ötzónás profilozással van ellátva.

A feltüntetett ár a 80 x 200 cm méretre vonatkozik!

Kategóriák: ,

Leírás

APLLE matrac

Ötzónás profilozással ellátott matrac, képes a test minél tökéletesebb alátámasztására, továbbá a test jobb véráramellátását és a matrac jobb átszellőztetését biztosítja! A matrac magjának felső oldala öt ergonómiai zónás, mely alvás közben az izomzat fellazulását biztosítja!
Félkemény komfort érzetű 10 cm magas matrac levehető és mosható huzattal.

1 év gyártói garanciával

A MATRAC TÖBBFÉLE MÉRETBEN RÖVID HATÁRIDŐVEL RENDELHETŐ:

  • 90 cm x 200 cm ~ 46 700 Ft
  • 140 cm x 200 cm ~ 66 100 Ft
  • 160 cm x 200 cm ~ 74 300 Ft
  • 180 cm x 200 cm ~ 81 100 Ft

APPLE matrac a félkemény érzetével tökéletes választás pl. fiatal gyerekeknek IS. A matrac 10 cm magasságával megfelelő alátámasztást biztosít fiatal korban. A matrac 5 ergonómiai zónája miatt a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba így elősegítve  a gerinc megfelelő alátámasztását. A matrac 90 kg-ig terhelhető, így hosszú élettartam mellett egy jó minőségű hideghab maggal rendelkező matracon aludhatnak hosszú évekig.

Mi az ergonómia zóna?

Minden matracgyártó arra törekszik, hogy matracaik jó alátámasztást biztosítsanak a testnek alvás közben. Az ergonómiai zónák segítenek abban, hogy a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyedjenek a matracba. Ez azt jelenti, hogy a hideghab matracokat profilozzák, kisebb-nagyobb bevágásokat vágnak a matracba. Minél nagyobb a bevágás, annál jobban belesüllyed a test azon része. Többféleképpen lehet kialakítani a zónákat. Lehet függőleges bevágások, ott a lyukak nagysága határozza meg, hogy mennyire süllyedhet bele a testünk a matracba, ezek általában a latex matracokra igazak. Vagy vízszintes bevágások vannak a hab tetején illetve a matrac mag közepén. A zóna kialakítás gyártónként eltér.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.