Rendelhető is

FRANCIAÁGY MATRAC: FAVOURITE NOVA

90 600 Ft

 FAVOURITE NOVA MATRAC
zsákrugós MEMORY MATRAC, praktikus és kényelmes ágybetét, mely a németországi független LGA laboratóriumban is 100 pontot kapott minőségére.

A feltüntetett ár a 80 x 200 cm méretre vonatkozik!

Kategóriák: ,

Leírás

FAVOURITE matrac
A Favourite Nova zsákrugós memory matrac 20 cm magassággal rendelkező tökéletes formakövető memóriahabos zsákrugós matrac. A Favourite Nova matrac félkemény komfortal rendelkező multizónás matrac. Négyzetméterenként több, mint 400 darab zsákrugó, valamint a huzatba steppelt memóriahab réteg segíti a tökéletes formakövető képességet. A zsákrugók egymástól függetlenül reagálnak minden mozgásra, anélkül, hogy a rezgéseket átvinnék a matrac másik oldalára. A Ted Favourite Nova matrac fix élvarrott bambuszszálas huzattal rendelkezik, ami kiemelkedően puha tapintású. Ezzel a puha tapintással maximális kényelmet biztosít a testnek. A Nova matrac személyenként 120 kg-ig terhelhető.

TÖBBFÉLE MÉRETBEN RÖVID HATÁRIDŐVEL ÉS 5 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁVAL RENDELHETŐ:

  • 90 cm x 200 cm ~ 98 600 Ft
  • 140 cm x 200 cm ~ 154 900 Ft
  • 160 cm x 200 cm ~ 170 600 Ft 
  • 180 cm x 200 cm ~ 204 800 Ft

Mi az a zsákrugó?
A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

A ZSÁKRUGÓ ELŐNYE: nagyon sok előnye ismert. A matraciparban előszeretettel használják a zsákrugót nagy teherbírása, nagyon jó alátámasztása, áthullámzás mentessége miatt. A zsákrugó a rugók közül az epeda rugót a bonell rugót és a herkules rugót előzte meg minőségében és tudásában.  A zsákrugó nagy előnyei közé tartozik az, hogy nincs áthullámzása, vagyis ha rárakunk a matracra egy pohár vizet és leülünk a matrac másik oldalára a pohár vizünk sértetlen marad. Nem fog ki borulni sőt kilöttyenni…

Mi az a memóriahab?

A memóriahab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata.  A memória habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszer leköveti, és úgy marad az ágymatrac, hanem folyamatosan követi le a testhelyzetünket, ahogy forgunk éjszaka. A memory foam ágybetétek, matracok legfőképpen ízületi fájdalmakban, gerinc problémákkal vagy vérkeringési fájdalmakban szenvedő embereknek ajánlják, persze nem csak nekik. A memori hab egy nagy sűrűségű hideghab, amit olyan adalékanyagokkal kevertek, ami hőre lágyuló.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.